Woning Utrecht

Gerealiseerd

De bewoners van de woning in Utrecht vonden hun huidige interieur te onrustig en te weinig sfeer hebben. De indeling waren ze op zich tevreden mee, maar ze stonden open voor andere opties.
Het grote schilderij moest terugkomen in de woonkamer op dezelfde plek. Deze is van grote emotionele waarde voor het gezin.

Het schilderij hebben we dan ook als uitgangspunt genomen voor de gekozen kleuren en materialen. Voor de indeling hebben we meerdere opties aangedragen, maar deze optie voelde het fijnst. Door de bank met de rug richting de eetkamertafel te plaatsen, creëer je in de open ruimte toch twee plekken. De televisie mocht wat hun betreft weg gewerkt worden, dus daar hebben we een maatwerk televisiemeubel voor ontworpen.

De verlichting was minimaal in de ruimte, dat komt ook door het schuine plafond. Wij hebben middels lichtlijnen dit plafond juist benadrukt en hebben creëren op die manier indirect meer licht. In de afbeeldingen ziet u een plattegrond en renderingen van het nieuwe ontwerp.

Dit ontwerp is gemaakt in opdracht van Thies Design.